I løbet af de seneste 10 år er tapetsering blevet mere og mere populært. Det gælder både for tapetsering af hele rum og enkelte vægge. Tapetsering er et produkt, der tilføjer farve og liv til rummet og har stor betydning for det samlede indtryk.

Skal I have tapetseret jeres bolig? Og vil I være sikker på, at det bliver gjort ordentlig? Så står jeg klar til at hjælpe jer. Jeg har de rolige hænder og det præcise øje som kræves, når der skal tapetseres. Jeg gør mig altid umage, når der tapetseres, så I kan være sikker på at få et resultat, der er præcist og snorlige. 

Få et pænt resultat

For at få et pænt resultat, er det vigtig at væggene er lige og uden buler og ujævnheder. Hvis det skulle være tilfælde, skal der en fuldspartling med sandspartelmasse, som efterfølgende slibes, hvorefter der skal grundes med microdispers / forankringsgrunder for at sikre optimal vedhæftning. Jeg står klar til at hjælpe jer med det.

Kontakt mig

Har I brug for professionel hjælp til opsætning af tapet? Så tag og kontakt mig, så vi kan få en snak. Jeg kommer gerne med et uforpligtende tilbud til jer.